Coaches

Image for Coaches

Coaches

Cultuurherstel ontwikkelt en onderhoudt een netwerk van ervaren directieleden en professionals met affiniteit voor kunst en cultuur.

Zij zetten zich pro bono in door culturele organisaties in de provincie Noord-Holland te adviseren op het gebied van strategie, financiën en organisatie. De duur en intensiteit van het adviestraject stemmen zij af met de culturele organisatie waarmee zij door Cultuurherstel gematched worden. Deze match vindt plaats op basis van een oriënterend gesprek, het profiel en expertise van de professional en het type culturele organisatie en vraagstuk.

Onder de coaches bevinden zich de directeur-eigenaar van een bureau voor ruimtelijke vormgeving, het Nederlandse hoofd van een Europese financieringsinstelling, diverse organisatieadviseurs, een zelfstandig adviseur strategieontwikkeling en bankiers voor multinationale bedrijven. 

“Het Muiderslot is heel anders dan de omgeving waar ik mij op mijn werk in begeef. Ik ben hier met mijn neus in de boter gevallen”. 

Els Sweeney-Bindels, voormalig hoofd van het Amsterdamse kantoor van de Europese Investeringsbank

Netwerk
Enkele keren per jaar organiseert Cultuurherstel een evenement waarbij het bedrijfsleven, beleidsmakers en culturele instellingen elkaar ontmoeten en relevante thema’s bespreken. De community van deelnemende partijen deelt onderling kennis, ervaringen en tips en creëert daarmee een waardevol netwerk.

Aanmelden 
Professionals uit het bedrijfsleven, consultancy, openbaar en/of cultureel bestuur, met een sterke affiniteit voor de cultuursector, zijn van harte uitgenodigd om zich te oriënteren op een rol als coach door contact te zoeken via
info@cultuurherstel.nl

Coachdag 2022, foto door Jakob van Vliet