Coaches

Image for Coaches

Coaches

Cultuurherstel heeft een pool van experts, professionals en ervaren directieleden met affiniteit voor kunst en cultuur. Zij helpen graag jouw organisatie vooruit!

Onze coaches zetten zich pro bono in door culturele organisaties in de provincie Noord-Holland te adviseren op het gebied van strategie, financiën en organisatie. De duur en intensiteit van het adviestraject stemmen zij af met de culturele organisatie waarmee zij door Cultuurherstel gematched worden. Deze match vindt plaats op basis van een oriënterend gesprek, het profiel en expertise van de professional en het type culturele organisatie en het vraagstuk.

Onder de coaches bevinden zich de directeur-eigenaar van een bureau voor ruimtelijke vormgeving, het Nederlandse hoofd van een Europese financieringsinstelling, diverse organisatieadviseurs, een zelfstandig adviseur strategieontwikkeling en bankiers voor multinationale bedrijven. 

“Het Muiderslot is heel anders dan de omgeving waar ik mij op mijn werk in begeef. Ik ben hier met mijn neus in de boter gevallen”. 

Els Sweeney-Bindels, voormalig hoofd van het Amsterdamse kantoor van de Europese Investeringsbank

Netwerk

Enkele keren per jaar organiseert Cultuurherstel een evenement waarbij het bedrijfsleven, beleidsmakers en culturele instellingen elkaar ontmoeten en relevante thema’s bespreken. De community van deelnemende partijen deelt onderling kennis, ervaringen en tips en creëert daarmee een waardevol netwerk.

Aanmelden 

Professionals uit het bedrijfsleven, consultancy, openbaar en/of cultureel bestuur, met een sterke affiniteit voor de cultuursector, zijn van harte uitgenodigd om zich te oriënteren op een rol als coach door contact te zoeken via info@cultuurherstel.nl

Coachdag 2022, foto door Jakob van Vliet

Fabian Sapthu

Oprichter en creatief directeur van LESS AGENCY

Koen de Groot

CEO bij Total Design

Mira Huussen

Managing Director bij FRAME Publishers BV.

Arno Peperkoorn

Directeur opleiding bij Omnicom Media Group