Culturele organisaties

Image for Culturele organisaties

Culturele organisaties

Cultuurherstel heeft als doel om culturele directeuren in staat te stellen zelf de regie te behouden over hun organisatie. 

Cultuurherstel is beschikbaar voor bestaande, professionele culturele organisaties uit de Provincie Noord-Holland. Zowel gesubsidieerd als ongesubsidieerd.

Coaching

Culturele organisaties kunnen terecht bij hun coaches met strategische, financiële en organisatorische vraagstukken. De coach en organisatie werken samen toe naar een concreet resultaat, waarbij de coach een adviserende rol aanneemt.

”Ik dacht: dat is precies wat ik nodig heb. Vanaf dat moment ging het snel. Ik werd gekoppeld aan Pauline Altena. Als voormalig financieel directeur combineert zij zakelijke expertise met haar persoonlijke affiniteit met film. Voor ons de perfecte match.”

Marieke Jonker, toentertijd net aangesteld als directeur van Filmhuis Alkmaar en deelnemer van Cultuurherstel

Cultuurlening

Culturele organisaties kunnen naast een coachingstraject een beroep doen op externe financiering in de vorm van een lening tegen gunstige voorwaarden. Aanvragen hiervoor worden onafhankelijk behandeld door Stichting Cultuur+Ondernemen. Het geld is beschikbaar gesteld door de Provincie Noord-Holland. Meer informatie over cultuurleningen kunt u vinden op cultuur-ondernemen.nl

Geeft u leiding aan een culturele instelling en heeft u belangstelling voor Cultuurherstel?