Meedoen

Image for Meedoen

Meedoen

Cultuurherstel zet zich in voor een bloeiend kunstklimaat, nu en in de toekomst.

Cultuurherstel is een flexibel platform dat voor elke individuele instelling, in de eigen specifieke niche, op basis van de omstandigheden en kansen een op maat gesneden plan maakt. Deze dienstverlening is beschikbaar voor gesubsidieerde en ongesubsideerde organisaties en cultuurbedrijven.

Culturele instellingen die naast coaching een beroep op externe financiering willen doen, zullen door Cultuurherstel bij Cultuur+Ondernemen (C+O) geïntroduceerd worden. C+O zal zelfstandig en onafhankelijk een oordeel vellen over de aanvraag, en na goedkeuring de lening(en) verstrekken en beheren.

Geeft u leiding aan een culturele instelling en heeft u hier belangstelling voor? Doe dan de Quick Scan.

Bureau

Cultuurherstel werkt vanuit een klein bureau onder leiding van projectmanager Hans van Hooren, te bereiken via hans.vanhooren@cultuurherstel.nl

Bij de advisering zijn professionals betrokken van meerdere bedrijven en instellingen, waaronder de directeur-eigenaar van een bureau voor ruimtelijke vormgeving, het Nederlandse hoofd van een Europese financieringsinstelling, een organisatieadviseur, een zelfstandig adviseur strategieontwikkeling en een bankier voor multinationale bedrijven. Deze professionals zetten zich belangeloos in voor de culturele sector.

Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem dan contact op.

Het bureau wordt bij de praktische werkzaamheden ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en de Amsterdamse Kunstraad.

Meer weten?

Hans van Hooren