Contact

Image for Contact

Contact

Neem contact met ons op via info@cultuurherstel.nl

En volg ons op LinkedIn! 

Meet our team!

Thomas Baas, projectmanager

Thomas werkt sinds 2016 als strategie consultant bij een Nederlandse grootbank. Hij heeft een achtergrond in de bestuurskunde, met internationale betrekkingen als specialisatie. Zijn liefde voor kunst en cultuur bracht hem bij Cultuurherstel, waar hij zich sinds januari 2022 pro bono voor inzette. Vanaf januari 2023 is hij parttime in dienst voor Cultuurherstel, naast een fulltime baan bij de bank.

thomas.baas@cultuurherstel.nl 

Martin van Engel, projectmanager

Martin van Engel is expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Als adviseur zet hij inclusieve programma’s op bij allerlei culturele instellingen. Zo werkte hij onder andere voor het Van Gogh Museum, waar hij een breed samengesteld onderzoeksteam aanstuurde en academische papers schreef. Ook is hij lid van de Raad van Advies van Museum MORE, lid van de Nationale Unesco Commissie, commissielid van Fonds 21 en de Amsterdamse Kunstraad.

martin.vanengel@cultuurherstel.nl 

Leonie Berkenbosch, communicatie

Leonie versterkt het team van Cultuurherstel op het gebied van communicatie. Als art director en contentmaker werkt zij al jaren voor diverse mediamerken, waaronder magazines en social brands. Naast het bedenken van creatieve campagnes heeft ze ruime ervaring in het opzetten van foto- en videoproducties.